donderdag 23 april 2015

Hard werken wordt beloond!


De vrijwilligers van de ArcheoHotspot in Amsterdam hadden afgelopen woensdag een gezamenlijk ‘uitje’ en een aansluitende borrel. Voor al het harde werk en de goede inzet wilden het team van de ArcheoHotspots en het Allard Pierson Museum deze toppers trakteren. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder de fantastische samenwerkende partijen zoals stichting DOEN, de AWN en de Vrijwilligers Centrale van Amsterdam!

Allereerst hebben de vrijwilligers een rondleiding gevolgd door de tentoonstelling van De Wereld Draait Door. Hierin werden zij begeleid door Ellen Borgers (Tentoonstellingscoördinator), die bijzondere feitjes wist te vertellen over deze tentoonstelling gezien zij deze zelf heeft opgezet.
  
Vervolgens werden de vrijwilligers ontvangen door de medewerkers van het Allard Pierson Museum in het Museumcafé.

René van Beek (conservator Romeins) sprak namens het Allard Pierson Museum de vrijwilligers toe en bedankte hen enorm voor al hun harde werk en positieve inzet. Vervolgens was het woord aan Eelco Dijk (voorzitter van de vriendenvereniging van het Allard Pierson), die hen een eenjarig abonnement aanbood van het lid worden van deze vriendenvereniging. Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje, waar al gauw bleek dat dit niet alleen een hardwerkend team is Рmaar ook een heel gezellig team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten